Duplex en Venta Distrito 3, Sabadell

DUPLEX para venta


4 Domitorios

2 Baños

1112m² de Superficie

PRECIO € 209.000

Publicidade

Distrito 3, SABADELL / BARCELONA

La propriedad "Duplex en venta distrito 3, sabadell" tiene 4 domitorios, 2 baños, venta por € 209.000, 1112m² de superficie y se encuentra en Distrito 3, SABADELL.

Comprarcasa rc finques comercialitza la venda d'aquest dúplex al barri de la creu alta tocant torreguitart, a sabadell. . El pis te una superfície construïda de 111m2 i es distribueix de la següent manera:. En planta baixa, quan accedim tenim el distribuïdor que dóna pas a una cuina tipus office, un bany de cortesia i un menjador de 23m2 molt lluminós. En planta primera tenim la zona de nit composta de 4 habitacions (dues dobles i dues individuals) totes exteriors i un bany amb plat de dutxa. Cal destacar que el dúplex està en perfecte estat, te terres de gres en planta baixa i de parquet a la primera, aire condicionat al menjador, calefacció a gas natural, fusteria exterior d'alumini, la zona a la qual es troba està molt be comunicada i es ven amb plaça d'aparcament inclosa.

SIGUE LEYENDO

Contacta al anunciante

Anunciado por: Agencia Inmobiliaria

Teléfono de contacto: SOLICITAR

Código del inmueble: #83717

ENTRAR EN CONTACTO

Propriedades Recomendadas


¡ATENCIÓN!: La información en este sitio web es parte del anuncio. #83717 - Duplex en Venta Distrito 3, Sabadell - Distrito 3, SABADELL. El portal MGF Inmuebles España no garantiza la precisión, veracidad o cualquier información asociada con este anuncio. El portal MGF Inmuebles España no tiene control sobre el contenido, que fue creado y es responsabilidad de Agencia Inmobiliaria. Toda la información es proporcionada y manejada por Agencia Inmobiliaria. Por favor contacte directamente con Agencia Inmobiliaria para información más detallada.. Informar un problema de anuncio