Chalet en Venta Igualada, Barcelona Provincia

CHALETS para venta


4 Domitorios

3 Baños

2902m² de Superficie

PRECIO € 390.000

Publicidade

IGUALADA, BARCELONA

La propriedad "Chalet en venta igualada, barcelona provincia" tiene 4 domitorios, 3 baños, venta por € 390.000, 2902m² de superficie y se encuentra en IGUALADA, BARCELONA.

Fantàstica casa en venda a igualada les comes iii. Espais grans i lluminosos, amb acabats de primera qualitat, terra de gres, tancaments exteriors d'alumini, interiors de fusta, calefacció de gas natural, aire condicionat, ulls de bou, porta blindada. Reixes. Superfície útil de 234m2 distribuïts amb menjador molt gran i lluminós amb sortida al jardí de 150m2 aprox, cuina espectacular, tipus office, molt gran i lluminosa completament exterior, un bany de cortesia i safareig. Primera planta, quatre habitacions (tres dobles una d'elles tipus suite amb bany amb plat de dutxa una simple) i bany complet amb banyera. . Segona planta amb gran sala polivalent completament diàgana amb sortida a la terrassa de 20m2 aprox, tipus solarium. Jardí de 150m2. Pàrquing amb capacitat de 4 vehicles. . Molt interessant. No dubtis en trucar per concertar visita. . A les fotos podeu veure l´etiqueta amb l´escala de qualificació energètica.

SIGUE LEYENDO

Contacta al anunciante

Anunciado por: Agencia Inmobiliaria

Teléfono de contacto: SOLICITAR

Código del inmueble: #106960

ENTRAR EN CONTACTO

Propriedades Recomendadas


¡ATENCIÓN!: La información en este sitio web es parte del anuncio. #106960 - Chalet en Venta Igualada, Barcelona Provincia - IGUALADA, BARCELONA. El portal MGF Inmuebles España no garantiza la precisión, veracidad o cualquier información asociada con este anuncio. El portal MGF Inmuebles España no tiene control sobre el contenido, que fue creado y es responsabilidad de Agencia Inmobiliaria. Toda la información es proporcionada y manejada por Agencia Inmobiliaria. Por favor contacte directamente con Agencia Inmobiliaria para información más detallada.. Informar un problema de anuncio