Chalet en Venta Igualada, Barcelona Provincia

CHALETS para venta


5 Domitorios

6 Baños

6172m² de Superficie

PRECIO € 690.000

Publicidade

IGUALADA, BARCELONA

La propriedad "Chalet en venta igualada, barcelona provincia" tiene 5 domitorios, 6 baños, venta por € 690.000, 6172m² de superficie y se encuentra en IGUALADA, BARCELONA.

Fantàstica, casa unifamiliar a quatre vents amb parcel. La de 1200m2 i edificació de 700m2 construïts distribuïts en planta pàrquing, amb garatge de 149m2 amb capacitat per quatre vehicles. Bodega, cuina auxiliar, sala de màquines, bany amb vestidor i plat de dutxa i quatre habitacions (trasters) per emmagatzemar eines, jardinaria, etc. La planta baixa té una superfície útil de 198m2 distribuïts amb sala menjador de 63m2 amb foc a terra i amb dos ambients amb sorida al porxo del jardí, cuina prinnipal tipus office de 33m2 amb illa i barbacoa d'obra amb sortida al jardí, bany de cortesia, sala de planxar de10m2, hall d'entrada de 17m2, despatx biblioteca de 16m2 aprox, sala d'estudi de 20m2 i sala de billar de 20m2 aprox. . A la primera planta, tenim una superfície útil de 125m2 distribuïts amb distribuidor de 20m2 que dóna accés a totes les habitacions de la planta, dues habitacions simples (amb sortida a balcó), bany amb plat de dutxa i banyera independent, dues habitacions dobles de 12m2 c/u, bany amb plat de dutxa i habitació tipus suite amb zona de dormitor de 16m2 amb sortida a la terrassa de 4m2 aprox. Amb vedstidor i bany independent amb plat de dutxa, banyera hidromessatge de 10m2. A la planta altell, hi trobem una superfície útil de 100m2 amb sala diàfana, totes les parets tenen armaris encastats de gran profunditat. . La casa està envoltada per un jardí amb piscina i porxo de 32m2. Té un sistema de rec i iluminacó automàtic. La piscina de 5x10, té una zona de revestiment de fusta per col. Locar les tubones, zona de gespa amb dutxa i vestidor. Ascensor, calefacció radiant, aire condicionat, humidificador, instal. Lació i maquinaria de la piscina, dos diposits d'almacenatge d'aigua de pluja per ús domèstic, internet, sistema de videovigilancia per càmares i alarma automàtica, equip de música connectat a totes les habitacions de la casa. No dubtis en trucar per concertar visita. . A les fotos podeu veure l´etiqueta amb l´escala de qualificació energètica. És la teva oportunitat. . .

SIGUE LEYENDO

Contacta al anunciante

Anunciado por: Agencia Inmobiliaria

Teléfono de contacto: SOLICITAR

Código del inmueble: #38612

ENTRAR EN CONTACTO

Propriedades Recomendadas


¡ATENCIÓN!: La información en este sitio web es parte del anuncio. #38612 - Chalet en Venta Igualada, Barcelona Provincia - IGUALADA, BARCELONA. El portal MGF Inmuebles España no garantiza la precisión, veracidad o cualquier información asociada con este anuncio. El portal MGF Inmuebles España no tiene control sobre el contenido, que fue creado y es responsabilidad de Agencia Inmobiliaria. Toda la información es proporcionada y manejada por Agencia Inmobiliaria. Por favor contacte directamente con Agencia Inmobiliaria para información más detallada.. Informar un problema de anuncio